Ziua Mondială Contra Cancerului – a fost lansat studiul internațional IPOS Survivorship Study

Suntem încântați să vă anunțăm că astăzi a fost lansat studiul internațional IPOS Survivorship Study 2018. Scopul studiului este de a evalua implicarea în servicii clinice și de cercetare a pacienților cu cancer / supraviețuitori din diferite grupe de vârstă și a persoanelor care îi îngrijesc. În prima fază a acestei inițiative, ancheta on-line solicită profesioniștilor din domeniul sănătății percepția lor despre nevoile nesatisfăcute în îngrijirea optimă a persoanelor afectate de cancer din întreaga lume. Vă rugăm faceți click pe web site-ul de mai jos pentru a accesa chestionarul in limba română:

https://redcap.miami.edu/surveys/?s=C8WAJ73KPP

Vă mulțumim că acceptați să participați la sondaj. Acest studiu poate dura între 15 minute şi 50 de minute, în funcție de grupurile de vârstă ale pacienților cu care lucrați. Faptul că ați sacrificat din timpul dvs. pentru a finaliza acest studiu va aduce o contribuție substanțială la cercetarea privind supraviețuitorii cancerului și la practicile clinice, nu numai în țara dvs., ci și la nivel global. Aveți opțiuni pentru a salva datele și pentru a reveni mai târziu sau pentru a omite anumite secțiuni. Apreciem dacă răspundeți la întrebări cât mai complet posibil. Apreciem in mod deosebit răspunsul cât mai complet la chestionar.

În orice etapă a chestionarului, dacă doriți să vă opriți momentan și să vă întoarceți mai târziu pentru a completa chestionarul, vă rugăm apăsați pe “Save & Return later”. Ulterior, va apărea un mesaj “Return Code” și “Your survey responses were saved!” Vă rugăm scrieți codul de reîntoarcere (Return code) și apăsați pe “Close”.

Dacă browserul “Your survey responses were saved!” rămâne deschis, puteți continua chestionarul apăsând pe “Continue Survey Now” care apare în partea de jos sau pe pagina web “Your survey responses were saved!”.

Daca doriți să vă întoarceți la chestionar mai târziu și doriți să închideți browserul cu mesajul “Your survey responses were saved!”, vă rugăm scrieți adresa dumneavoastră de mail în caseta , “Your email address” care este sub “2) Survey link for returning”. Apoi apăsați “Send Survey Link”. Veți primi un mail de la “RedCap, Admin” care include link-ul către web-site-ul “IPOS Online Survey”. După ce faceți click pe linkul “IPOS Online Survey”, pagina se deschide cerându-vă să scrieți codul de întoarcere (Return Code) în caseta goală. După ce scrieți Return Code-ul, apăsați pe “Submit your Return Code” care vă va duce înapoi pentru a continua chestionarul.

Dacă încercați să închideți pagina chestionarului fără să apăsați “Save & Return Later”, va apărea un mesaj care va cere să confirmați dacă doriți să părăsiți pagina sau să rămâneți pe pagină. Dacă apăsați pe “Leave this page”, toate răspunsurile pe care le-ați dat la chestionar se vor pierde. Daca nu doriți să pierdeți răspunsurile, faceți click pe “Stay on this page” pentru a închide fereastra de dialog și apoi faceți click pe “Save & Return Later în partea de jos a paginii chestionarului.

Studiul internațional este disponibil în 15 limbi: catalană, chineză (simplificată și tradițională), engleză, franceză, germană, hindi, maghiară, italiană, japoneză, coreeană, portugheză, română, spaniolă și turcă. Vă mulțumim anticipat pentru participarea la acest sondaj: https://ipos-society.org/ipos-survivorship-online-survey/.

Echipa din România,
Dr. Csaba Dégi, Dr. Andrada Pârvu, Drd. Florina Pop

###