APSCO® applikáció

 

Az APSCO®© applikáció az első alkalmazás, amely a distressz-szint mérésére szolgál a daganatos betegek, hozzátartozók, illetve a szakemberek számára. Ez a bizonyítékokra épülő alkalmazás az önmegfigyelésre és a stressztünetek enyhítésére, illetve az erőforrások megtalálására szolgál. Az APSCO®© csapat célkitűzése a szolgáltatások és a kommunikáció fejlesztése, illetve promoválása a romániai onkológiai intézetekben, ahol hiányosak a pszichoonkológia terén nyújtott szolgáltatások és ahol a segítségkérés kultúrája eléggé problematikus. A saját jólléti állapotunk megfigyelése folyamatos erőfeszítést igényel. Ez a tevékenység az UEFISCDI – a Felsőoktatási, Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap Végrehajtó Ügynökség támogatásával jött létre.

 

Hogyan használjuk az APSCO telefonos alkalmazást? A pszichológus megmutatja!

 

Domokos Géza díjas alkalmazás. Igazi megtiszteltetés számunkra!

A projekt erkölcsi támogatója a Domokos Géza Egyesület.

 

 

APSCO®© app is the first Emotion Thermometer based computerized to automated distress screening instrument for cancer patients, significant others and professionals. This evidence-based tool serves as a self-directed screening, management, monitoring and resource finding tool.

APSCO®© team works for services and communication in oncology in Romania, an underserved country regarding psycho-oncology, where culture of help-seeking is problematic. Promoting self-managed care in part of our ongoing capacity building efforts.

Joint copyright © Mitchell J. A. & Dégi L. Cs. ®
Development Manager: Victor Gruiţa

###