Newsletter Psiho-Oncologie Ianuarie 2017

Stimați colegi,

Vă urăm un sincer La Mulți Ani cu multe realizări profesionale în 2017!

 

1. La început de an nou vă invităm cu stimă să susțineți Asociația APSCO. Mulțumim mult!

Prin formularul de mai jos puteți să direcționați 2% din impozitul anual către APSCO.

 

 

2. Vă anunțăm cu bucurie că toate numerele revistei Journal of Psychosocial Oncology (http://www.tandfonline.com/toc/wjpo20/current) și ale revistei Supportive Care in Cancer (http://www.springer.com/medicine/internal/journal/520) au fost arhivate într-o librărie virtuală cu circuit închis care este accesibilă numai membrilor APSCO. Realizarea proiectului de extindere a bazei de date cu articole științifice din domeniul psiho-oncologiei se datorează implicării susținute a Ancăi Monica Sav și a lui Lukács Gyula Ignác.

Puteți solicitata acces la librăria virtuală prin email. Pentru a vă înscrie în APSCO vă rugăm completați cererea de aderare, disponibilă aici: https://goo.gl/yMWoRP.

 

3. În perioada 14-18 August 2017, în Berlin-Germania, se va desfășura a 19-a Conferință Mondială de Psiho-Oncologie IPOS. Vă reamintim că, deadline-ul pentru submiterea abstractului la Conferința Mondială de Psiho-Oncologie IPOS este 15 februarie 2017: http://www.ipos2017.com/abstracts.html.

 

4. Vă așteptăm în continuare să vă alăturați echipei de psiho-oncologie din România prin aderarea ca și membru al Societății Internaționale de Psiho-Oncologie, urmând procedura de înscriere de pe situl oficial: http://ipos-society.org/ipos-now-accepting-new-members-renewal-2017/. Taxele pentru toate categoriile de profesioniști din România sunt reduse pe anul 2017. Ghidul de aderare la IPOS îl găsiți mai jos.

 

 

5. În final, vă invităm marți 17 ianuarie 2017 ora 14 la lansarea primei cercetări reprezentative la nivel național în rândul asistenților sociali din România realizată de Comisia de Cercetare în Asistență Socială a CNASR publicată la editura Tritonic sub titlul “Renașterea unei profesii sau despre cum este să fii asistent social în România” autori Florin Lazăr, Csaba László Dégi și Mihai Bogdan Iovu – asistenți sociali principali. Lansarea va avea loc în sala 202 din incinta Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București, din Bd. Schitu Măgureanu nr.9. Posterul evenimentului este mai jos.

 

 

Vă rugăm să ne transmiteți anunțuri, informații utile pe care doriți să le trimiteți colegilor.

Vă mulțumim mult!

 

Cu deosebită considerație,

 

Drd. Florina Pop, IOCN

Psiholog clinician specialist

și

 

Drd. Florina Pop, IOCN

Psiholog clinician specialist

și

 
###